Рятувальники та лісівники провели навчання на базі Олександрівського лісгоспу

Квітень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

З 28 квітня по 3 травня синоптики прогнозують у південних, східних, центральних областях, крім Вінниччини, високу (4 класу), місцями надзвичайно високу (5 класу) пожежну небезпеку. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Щоб запобігти можливим пожежам у лісових масивах та для практичного відпрацювання дій підрозділів Територіального управління МНС України у Кіровоградській області та Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства під час гасіння лісових пожеж, 27 квітня на базі ДП "Олександрівське лісове господарство" проведено спільні навчання.
Спершу на базі Олександрівського райвідділу з керівниками районних відділів та міських управлінь ТУ МНС в області була проведена семінар-нарада щодо організації комплексної протидії пожежам у природних екосистемах у пожежонебезпечний період 2012 року.
Після обговорення питань щодо запобігання пожежам у лісових масивах відбулося практичне відпрацювання дій на базі Олександрівського лісгоспу. Учасники навчань спрацювали професійно та чітко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool