Рятувальники роз’яснили правила безпеки на воді жителям Новоукраїнщини

Липень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Триває літня спека. Тож чи можна звинувачувати людей, які з усіх сил намагаються вирватись з душного оточення будинків, квартир та офісних приміщень, щоб пірнути у живильну прохолоду річки чи ставка.

Не зупиняє відпочивальників навіть той факт, що не усі водойми області є безпечними для купання і відповідають вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах. До цього додається ще й людська легковажність, нехтування власною безпекою. Тому і з’являються у засобах масової інформації повідомлення про випадки утоплень.
Рятувальники області з метою попередження загибелі людей на водоймах проводять рейдові перевірки місць масового відпочинку, під час яких спілкуються з відпочивальниками, нагадують їм правила безпечного відпочинку та оздоровлення, роздають листівки, з яких можна дізнатись про правила поведінки на воді та способи порятунку й надання першої допомоги.
Днями рятувальники області провели такий рейд водоймами Новоукраїнського району. Сподіваємось, що нам вдалось змусити відпочиваючих замислитись над власним ставленням до безпеки, як особистої, так і тих, хто поряд.
Прес-служба У ДСНС В області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool