Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини

Січень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

Всього лише за два з половиною тижні нового року на Кіровоградщині виникло 37 пожеж, переважно у житловому секторі. 

Займання стались, в основному, з вини самих господарів помешкань: паління у ліжку, порушення правил експлуатації електроприладів, неправильне влаштування електромереж або експлуатація несправного пічного опалення.

Щоб застерегти громадян від необдуманих вчинків, які можуть обернутися трагедією, та запобігти пожежам, рятувальники Управління ДСНС в області продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у повсякденому житті.

16 січня працівники пожежно-рятувальної служби області переконували в тому, що не можна легковажно ставитись до питань власної безпеки, мешканців селищ Добровеличківка та Новгородка. Як доказ того, що нехтування правилами безпеки неодмінно закінчується бідою, рятувальники наводили статистику пожеж, розповідали про основні причин їх виникнення та наслідки. Рекомендували перевірити справність електрообігрівачів та систем автономного опалення, не користуватись несправною побутовою технікою, вчасно її ремонтувати, утримувати в належному стані системи вентиляції, не використовувати електричні та газові прилади не за призначенням. Посиленою увагою і турботою учасники відпрацювання просили оточити дітей, з вини та за участю яких нерідко виникають пожежі. Батькам порадили не тільки ховати подалі сірники, запальнички та інші небезпечні предмети, а й навчати, до чого можуть призвести пустощі з вогнем та як не допустити біди.

Рятувальники, проводять роз’яснювальну, роботу серед населення Кіровоградщини

Рятувальники, проводять роз’яснювальну, роботу серед населення Кіровоградщини

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool