Рятувальники попередили нещасні випадки на пляжах Кіровограда (ФОТО)

Липень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1482 | Коментарі: 0

Вирушаючи на річку, ми, перш за все, обираємо погоду, місце та час, компанію, їжу та холодні напої. Про власну безпеку більшість людей замислюється, коли ненароком стає свідком нещасного випадку. Щоб попередити трагедії на воді в області систематично проводяться рейди.

Така перевірка за участю працівників Територіального управління МНС в області, управління з питань НС та цивільного захисту населення Кіровоградської міської ради та Управління Держтехногенбезпеки пройшла на улюблених місцях відпочинку кіровоградців – Новомиколаївському пляжі та Солдатських ставках.
Представники влади прийшли не карати відпочивальників, а нагадати їм правила безпеки, цим самим застерігаючи від необачної поведінки. Теоретично кожен з опитаних відпочивальників добре знає, як потрібно поводитись на воді, але, на жаль, практика показує інше – з початку року на водних об’єктах області загинуло до 30 чоловік. Тому таблички застерігаючого характеру, листівки, бесіди покликані навчити людей берегти власне життя, навіть під час відпочинку.
Під час рейдів особлива увага приділяється дітям, яких на ставку літньої пори дуже багато. Вони були відвертими й розповіли про те, що не завжди кажуть батькам, що пішли купатися. Тому, шановні батьки, звертайте увагу, як ваша дитина проводить дозвілля. Не завадить знати правила безпеки і тим дітям, які прийшли із дорослими.
Вода вік не обмежує – гинуть як дорослі, так і діти. Тому головне під час відпочинку біля водойм – дотримуватися правил безпеки. Приємно дізнаватися, що школярі не тільки в теорії, а й на практиці знають, як поводитись безпечно. У часники рейду в цьому переконались.
Серед відпочивальників, з якими вдалося поспілкуватися під час рейдової перевірки, не знайшлося жодного, хто б нехтував безпекою. Усі знають скільки часу і коли можна перебувати у воді, що не можна далеко запливати та допускати ігор на воді з притопленням.
Приємно відмітити, що робота такого змісту проводиться не даремно. Відпочивальники подякували за те, що представники служби порятунку простим словом, листівкою піклуються про безпечний відпочинок громадян.
ТУ МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області

Рятувальники попередили нещасні випадки на пляжах Кіровограда (ФОТО)

Рятувальники попередили нещасні випадки на пляжах Кіровограда (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool