Рятувальники перемогли у обласних змаганнях з волейболу (ФОТО)

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Перемогу здобули представники збірної команди Територіального управління МНС у змаганнях з волейболу.

Під час групового етапу у двох підгрупах змагалися 8 команд. За правилами турніру, до півфіналу виходять лише 4 команди. Рятувальники впевнено перемогли у своїй підгрупі, а їх суперниками у півфіналі стали представники військової частини з Олександрії. І у цьому матчі працівники Служби «101» отримали беззаперечну перемогу, а отже – і право на фінал. Тут вони зустрілися з командою Управління МВС в області. Гра була доволі напруженою, але переможцями і Чемпіонами змагань стали представники пожежно-рятувальної служби.
Змагання з волейболу були одними з останніх у рамках «Динаміади-2012», тому оргкомітет за сумою балів визначив найкращі команди обласних управлінь. За результатами виступів рятувальники вже другий рік поспіль стають «срібними» призерами Спартакіади серед силовиків області.

Рятувальники перемогли у обласних змаганнях з волейболу (ФОТО)


Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool