Рятувальники області готуються до масштабних навчань

Травень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1932 | Коментарі: 0

В управлінні МНС ведеться активна підготовка до проведення 24-26 травня 2011 року командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Кіровоградської області з повним розгортанням і проведенням тактичних навчань зведених загонів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та гасіння великих пожеж Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

На сьогодні вже визначено перелік навчальних питань для відпрацювання:

- готовність сил та засобів до дій за призначенням;

- дії в умовах загрози, виникнення та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної з ускладненням метеорологічних умов (надмірна кількість опадів, буревій і, відповідно, підтоплення, пориви на лініях електропередач);

- ліквідація надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з раптовим руйнуванням житлового будинку внаслідок вибуху газопроводу низького тиску;

- ліквідація наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру, що виникла внаслідок терористичного акту на хімічно-небезпечному об'єкті.

Відповідно, визначені і об’єкти, на яких проводитиметься відпрацювання навчальних питань: новобудова біля ДЮЦу, спортивна база «Динамо» на території Кіровоградського району, насосна станція 2-го підйому ОКВП «Дніпро – Кіровоград» с. Ревівка м. Світловодськ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool