Рятувальники навчали кропивницьких школярів правилам безпеки

Грудень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Діти з нетерпінням очікують Новорічних свят, за якими послідують шкільні канікули. Завдання дорослих – зробити свята і відпочинок максимально безпечним.

З цією метою кропивницькі педагоги спільно з працівниками Управління ДСНС в області проводять виховні години, де нагадують учням правила, яких необхідно дотримуватись, щоб відпочинок не набув гіркого присмаку. 

28 грудня співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області роз’яснили правила безпечної життєдіяльності у загальноосвітніх школах №20 і №26 м. Кропивницький.

Фахівці Служби порятунку назвали основні причини виникнення надзвичайних подій під час святкування Нового року та в зимовий період. Розповіли, як прикрасити ялинку і кімнату, як обрати карнавальний костюм, де можна запалювати свічки, бенгальські вогні, використовувати хлопавки, петарди, щоб не допустити пожежі. Окремо зупинились рятувальники на загальних правилах безпеки, дотримання яких допоможе уникнути надзвичайної події у повсякденному житті, зокрема як поводитись з побутовими електричними приладами, газовою плитою, користуватись сірниками, чому не можна виходити на тонку кригу та навіть наближатись до будь-яких підозрілих речей – сумок, пакетів, іграшок, коробок, залишених у людних місцях і які можуть виявитись вибухонебезпечними та завдати серйозних травм або навіть позбавити життя.

У навчальних закладах, де проводили роз’яснювальну роботу фахівці Служби порятунку, були розповсюджені застережні листівки з правилами поводження під час Новорічних свят та правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool