Рятувальники Кіровоградського гарнізону залучалися до гасіння пожежі на станції Городище

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Виконуючи завдання за призначенням, кіровоградські рятувальники ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій та подій не лише на території області, а й надають допомогу жителям інших регіонів.

22 серпня зведений загін рятувальників Кіровоградського гарнізону залучався до ліквідації масштабної пожежі на станції “Городище” Черкаської області, де о 06:35 внаслідок сходу з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів та загоряння 11 цистерн з локомотивом. Всього у складі потягу перебувало 35 цистерн.
До місця надзвичайної ситуації миттєво прибули рятувальники, які розпочали ліквідацію загоряння. Особисто здійснював координацію дій з ліквідації надзвичайної ситуації Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський. До ліквідації пожежі було залучено 46 одиниць техніки та 230 чоловік, з них від ДСНС України 36 одиниць техніки та 190 чоловік особового складу. Ситуація вимагала залучення додаткових сил та засобів. Тож на місце події прибули рятувальники і техніка Кіровоградського гарнізону ДСНС України у складі 5 пожежно-рятувальних відділень.
П’ять одиниць техніки, що прибули з Олександрії, Знам’янки, Новомиргорода, Кіровограда та Олександрівки, негайно підключили до підвозу води і піни до місця пожежі. 25 чоловік особового складу проводили обвалування піском, створюючи перешкоду на шляху вогню.
– Завдання було не з легких – ліквідувати пожежу нафтопродукту, запобігти ще більшій шкоді народному господарству та місцевим жителям, не допустити людських жертв. Тож працювали напружено, пліч-о-пліч з черкаськими колегами, розуміючи, що лише професіоналізм та оперативність дозволять в максимально стислі терміни здолати вогонь, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС Олег Мельчуцький.
Вже о 10:42 спільними зусиллями бійців підрозділів ДСНС України масштабна пожежа на залізничній станції “Городище” була ліквідована, адже завдяки злагодженості дій рятувальників вдалося швидко впоратися з вогнем та запобігти його поширенню.
Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool