Рятувальники Кіровоградського гарнізону взяли участь в урочистих заходах з нагоди професійного свята

Вересень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

В Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочисті заходи. На фасаді Управління вишикувалися рядові та офіцери, які щодня наполегливо працюють для захисту життя та здоров’я громадян.

З нагоди свята присутніх вітали голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник Кіровоградського міського голови Григорій Литвин, голова Кіровоградської РДА Алла Поліщук, екс-Міністр Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Валерій Кальченко, прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко, начальник УМВС в області підполковник міліції Сергій Кондрашенко, військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер та єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк.
Значний внесок рятувальників у справу цивільного захисту населення високо оцінив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Сергій Анатолійович зазначив, що обласна влада і надалі буде плідно співпрацювати з пожежно-рятувальною службою, щоб забезпечити гідний рівень безпеки громадян. Він подякував рятувальникам області за сумлінну працю і високопрофесійне виконання службових обов’язків та вручив почесні грамоти та подяки працівникам Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів. Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко теж звернувся до рятувальників зі щирими привітаннями та вручив відзнаки обласної ради. За особистий внесок у справу протипожежно-техногенного захисту міста Кіровограда та досягнення високих показників в службовій діяльності нагородив працівників державного пожежно-рятувального загону №1 грамотами та цінним подарунком заступник Кіровоградського міського голови Григорій Литвин.
З нагоди свята вшанування ікони Божої Матері «Неопалима Купина», яке відзначається 17 вересня, звернувся до усіх присутніх єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк. Він зазначив, що рятувальники ризикують своїм життям заради спасіння інших та побажав Божого благословення і зміцнення духу у цій шляхетній справі. За значні здобутки у роботі працівники Служби порятунку були нагороджені грамотами Української православної церкви.
Відзнаки ДСНС України за вагомий внесок у справу попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, особисту мужність, самовідданість, високий професіоналізм вручив підлеглим начальник Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Присутнім рятувальникам також були вручені нагороди Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України, грамоти начальника Управління. Віталій Григорович побажав працівникам Кіровоградського гарнізону не спинятися на досягнутому та постійно рухатися вперед з прагненням до змін на краще.
Окремі слова подяки за вірність обов’язку, мужність та гідний приклад для молодого покоління звучали на адресу шановних ветеранів служби. Цього дня ветеранів пожежної охорони від імені усього колективу привітали вдома та побажали міцного здоров’я та довгих років життя.
У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool