Рятувальники Кіровоградського гарнізону продовжують ліквідовувати наслідки руйнувань та знешкоджувати вибухові пристрої на території східних регіонів

Жовтень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

17 жовтня на світанку піротехнічний розрахунок, фельдшер медсанчастини та екіпажі інженерної й спеціальної техніки Управління ДСНС Кіровоградщини у кількості 13 чоловік відбули для виконання завдань з очищення звільнених територій від вибухонебезпечних предметів, а також виконання інженерно-технічного облаштування оборонних рубежів, аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт на об’єктах і сисистемах життєзабезпечення населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Вже традиційно бійців проводжали урочисто, біля каплиці Пресвятої Богородиці протоієрей Євгеній Назаренко освятив від’їжджаючих та разом з ними здійснив молитву заступниці рятувальників – Божій Матері, у якій просив не лише за військових, що їдуть виконувати свій обов’язок, ризикуючи власним життям, а й за їх матерів та дружин, за мир і спокій у державі, за припинення кровопролиття, за розквіт України.
До рятувальників зведеного загону звернувся заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський, який зокрема побажав повернутись живими та здоровими, сумлінно виконувати покладені на них завдання та не забувати про дисципліну.
Нагадаємо, що від початку виконання робіт на території Донецької та Луганської областей, рятувальники ДСНС України вже розібрали 96 завалів будинків, вивезли майже 3 тисячі тонн зруйнованих будівельних конструкцій, розчистили 118 км. вулиць та доріг. Піротехнічні підрозділи обстежили 1 тисячу 400 га території, виявили та вилучили більше 24 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool