Рятувальники Кіровоградщини закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

Лютий 17, 2018 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Загальновідомо, що у побуті трапляється більша кількість пожеж, ніж у інших сферах нашого життя. Тому фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області впродовж всього року переймаються питанням профілактики загорань в домівках громадян.

Відповідальні господарі помешкань намагаються їх дотримуватися постійно, адже від цього залежить їх добробуд, збереження їх життя та майна.

Проте є й такі, що досить зневажливо й недбало ставляться до правил пожежної безпеки. Саме для нагадування і роз’яснення важливості дотримання правил безпечної життєдіяльності проводяться бесіди працівниками Служби порятунку з населенням області.

17 лютого фахівці рятувальної справи проводили просвітницьку роботу у житловому масиві селища Новгородка. Мешканцям райцентру нагадали про те, що бути обережним у поводженні з вогнем вкрай важливо. При користуванні газовим та пічним опаленням необхідно перевіряти тягу та слідкувати за станом вентиляції. Не зайвим буде пересвідчитись у справності електромережі та уникати її перевантаження. Нагадали рятувальники і про трагічні наслідки паління в ліжку та відсутності батьківського нагляду за малолітніми дітьми. Окремо фахівці пожежно-рятувальної служби зосередили увагу співрозмовників на безпеці підростаючого покоління та закликали батьків систематично нагадувати і доводити власним прикладом дітям те, що дотримання правил пожежної безпеки дуже важливо. Скориставшись нагодою, працівники Служби порятунку нагадали місцевому населенню також правила поведінки при виявленні ВНП часів Другої світової війни, на водоймах та у випадках інших надзвичайних подій, а наостанок вручили застережні листівки із правилами безпеки життєдіяльності.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool