Рятувальники Кіровоградщини привітали старших колег із Днем ветерана

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

З цієї нагоди під час оперативної наради начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк урочисто привітав із Днем ветерана усіх, хто віддав десятки років свого життя Службі порятунку.

«Наші ветерани – це люди, які мають безцінне багатство – досвід, знання та мудрість. Кожен з них зробив свій внесок у закладання основ кодексу Служби порятунку – служити людям та громаді. Дякуємо за вашу працю!» - зазначив Віталій Миронюк.

Крім того, за бездоганну службу та відданість Батьківщині, вагомий внесок у справу цивільного захисту населення, активну громадську діяльність та з нагоди відзначення 60-річчного ювілею начальник Управління вручив Грамоту Управління ДСНС в області начальнику центру забезпечення діяльності Управління Миколі Корнієнку.

Урочисті заходи відбулись також в усіх підпорядкованих підрозділах Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool