Рятувальники Кіровоградщини приборкали 6 пожеж різного характеру

Грудень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж.

Так, тричі залучались до ліквідації займань різного характеру рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 15:58 виникла пожежа 7 м2 домашніх речей у квартирі на 1-му поверсі 9-поверхового житлового будинку по вул. М. Кропивницького в обласному центрі. О 16:11 пожежу було локалізовано та о 16:31 – ліквідовано. О 21:04 надійшло повідомлення про займання у господарчій будівлі на території приватного домоволодіння у с. Аджамка Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 5 м2 меблів та старих домашніх речей. Пожежу локалізовано о 21:54 та о 22:13 – ліквідовано. Крім того, о 21:36 виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «Renault Logan» за межами с. Нове м. Кропивницький. Загоряння було ліквідоване рятувальниками 1-го ДПРЗ о 21:56.

У Світловодську бійці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 14:26 приборкали пожежу 3 м2 покрівлі житлового будинку, що виникла о 13:37.

У с. Полтавка Компаніївського району рятувальники 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка о 23:27 загасили займання 2 м2 перекриття житлового будинку. Та у м. Знам’янка на території приватного домоволодіння о 23:25 рятувальниками 18-ї ДПРЧ було ліквідовано пожежу 12 м2 господарчої споруди та 5 м3 дров у ній.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool