Рятувальники Кіровоградщини приборкали 2 пожежі

Січень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 638 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі гасили пожежі в житловому секторі.

Так, 10 січня о 23:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на відкритій території по вул. Соборна в обласному центрі.

На місці події з’ясувалось, що горить 9 м2 перекриття та 10 м2 речей домашнього вжитку у споруді, де облаштовані 20 господарських комор мешканців сусіднього житлового будинку. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 23:47 пожежу було локалізовано та опівночі – ліквідовано.

11 січня о 02:52 виникла пожежа електродротів в електрощитовій 9-поверхового житлового будинку по вул. Першотравнева м. Олександрія. Рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 03:16 займання було локалізоване та о 03:18 – ліквідоване.
В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі гасили пожежі в житловому секторі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool