Рятувальники Кіровоградщини підбили підсумки оперативно-службової діяльності

Квітень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

27 квітня у приміщенні аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області відбулась нарада за підсумками оперативно-службової діяльності Управління та підпорядкованих підрозділів за I-ий квартал 2018 року. Участь у нараді взяли керівники апарату Управління та районних підрозділів.

Відкрив засідання Колегії начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Він розпочав засідання із приємної місії – нагородження Почесною грамотою ДСНС України заступника начальника ГУ Нацполіції у Кіровоградській області Володимира Куценка за високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії під час ліквідації наслідків надзвичайних подій, спричинених ускладненням погодних умов.

Також Віталій Миронюк зазначив, що поставлені завдання протягом звітного періоду виконано. Проте не слід послабляти увагу та необхідно сконцентрувати зусилля, щоб тримати стан виконання завдань за призначенням на високому рівні.

Про стан оперативного службової діяльності підпорядкованих підрозділів Управління протягом I-го кварталу 2018 року доповів перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, який докладно зупинився на питаннях реагування і запобігання надзвичайним ситуаціям та подіям. Окремо було обговорено питання щодо утворення пожежно-рятувальних частин місцевої і добровільної пожежної охорони в об’єднаних територіальних громадах, формування структурних підрозділів або призначення окремих посадових осіб з питань цивільного захисту в складі виконавчих органів новоутворених об’єднаних територіальних громад. Також перший заступник начальника Управління проаналізував стан техногенної безпеки на об’єктах області, стан матеріально-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів Управління, організації соціально-гуманітарної роботи, роботи по зміцненню дисципліни і законності та збереження життя і здоров’я персоналу.

Крім того, у ході обговорення питань службової діяльності було проаналізовано результати роботи із запобігання проявам корупційних діянь серед співробітників Управління та пожежно-рятувальних підрозділів та визначено напрямки в подальшій діяльності щодо недопущення правопорушень.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool