Рятувальники Кіровоградщини доставили речове майно до Луганської області

Лютий 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини вже декілька місяців поспіль роблять все від них залежне, аби підтримати регіони, які сьогодні страждають від бойових дій.

Сьогодні будь-які добрі справи життєво важливі для людей, які опинились у скруті. Працівниками Управління ДСНС організовується супровід та доставка гуманітарних вантажів, на місцях рятувальники спільно з психологами працюють з переселенцями зі сходу. Тож, 7 лютого з Кіровограда у супроводі рятувальників до м.Северодонецьк Луганської області, куди наразі перенесено усі обласні установи, було доставлено необхідне на цій території майно. Зокрема, це чавунні печі, матраци, намети. Рятувальники відповідали за те, щоб вантаж прибув неушкодженим та у найкоротші терміни.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool