Рятувальники Кіровоградщини 9 разів залучались на ліквідації пожеж у житловому секторі

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

31 травня на території Кіровоградської області сталось 9 пожеж у житловому секторі.

Так, двічі виїздили на гасіння пожеж бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії: о 04:30 виникла пожежа на вул. Миру с. Косівка Олександрійського району.

Там горіло 21 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Другий випадок стався о 19:18 у м. Олександрія на вул. Олени Журливої, де горіло 54 м2 покрівлі житлового будинку та господарчої споруди. Пожежу вдалось приборкати о 21:00.

Також двічі залучались на гасіння пожеж бійці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка. Перший випадок стався на вул. Івана Богуна районного центру. Там горіло 1 м3 дров на території приватного домоволодіння. А о 21:58 на вул. Миколи Вороного загорілось 52 м2 перекриття господарчої споруди та 150 кг соломи в ній на відкритій території. О 22:13 пожежу було локалізовано та о 23:19 – ліквідовано.

Крім того, о 16:20 виникла пожежа 6 м2 господарчої споруди та речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння у с. Аджамка Кіровоградського району. На місці працювали вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та місцева пожежна команда с. Аджамка. Також рятувальники 1-го ДПРЗ о 18:12 ліквідували загоряння 0,5 м2 сміття та дверей балкону в квартирі на другому поверсі 9-поверхового житлового будинку на вул. Василя Нікітіна, що в обласному центрі.

Бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка о 23:13 виїхали на ліквідацію загоряння 4 м2 надвірної споруди на території приватного домоволодіння на вул. Тургенєва м. Помічна Добровеличківського району.

Одночасно у с. Рубаний Міст Новомиргородського району рятувальники 25-ї ДПРЧ загасили пожежу 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool