Рятувальники допомогли у доставці на Донеччину будматеріалів від Кіровоградщини

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

«Збережемо Україну разом!», - сьогодні таким принципом та метою керуються рятувальники всієї країни. Це означає, що державу можна вберегти активними діями, спільними зусиллями.

Рятувальники виконують свій професійний та громадянський обов’язок, очищуючи міста сходу від вибухонебезпечних предметів, працюючи з постраждалим населенням, допомагаючи організувати переїзд для людей, які опинилися у зоні військових дій. Без тісної взаємодії з владою таку масштабну роботу проводити було б вкрай складно. Тож, одним з аспектів допомоги жителям сходу є доставка найнеобхіднішого. Так, минулої доби з Кіровоградщини на Донеччину була направлена допомога для відновлення інфраструктури понівечених терористами населених пунктів. Посприяло у формуванні вантажу керівництво Кіровоградської обласної державної адміністрації. Понад дві тонни будівельних матеріалів допомогли доправити кіровоградські рятувальники. Вантаж вже знаходиться на території Донеччини та буде розподілятися для відбудови дахів пошкоджених будинків та споруд. Кіровоградська область і надалі буде допомагати нашим співгромадянам, аби ніщо і ніколи не нагадувало їм про обстріли та вибухи.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool