Рятувальник з Кропивницького очолив збірну команду України

Грудень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 596 | Коментарі: 0

Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області велику увагу приділяє спортивним заняттям, щоб завжди бути належним чином підготовленим до виконання завдань за призначенням.

Крім того, спортсмени, які мають навички та досвід у різних видах спорту, входять до збірної команди Управління, захищаючи спортивну честь рятувальників Кіровоградщини на змаганнях серед силових структур не лише в рамках області, але й Всеукраїнського рівня, де завжди демонструють відмінні результати.

Так, під час фінальної частини змагань з волейболу серед кращих збірних команд працівників органів та підрозділів системи ДСНС України, що відбулись у листопаді цього року у м. Хмельницький, особливо відзначився своїм талантом спортсмен-рятувальник Сошенко В’ячеслав під час гри збірної команди Кіровоградщини. Його професійна гра та воля до перемоги не залишилась поза увагою фахівців і, як результат – згодом В’ячеслав очолив збірну команду ДСНС України з волейболу!

І вже з новим капітаном збірна ДСНС України виборола «срібло» на ХІ Міжнародному турнірі з волейболу в м. Адамувка (Республіка Польща). Команда продемонструвала високий професіоналізм та прагнення до перемоги.

«Спорт – моє життя! – стверджує В’ячеслав. – Для мене дуже важливо, що я можу відстоювати честь Держслужби з надзвичайних ситуацій на важливих змаганнях, тим самим представляючи Службу порятунку на міжнародній спортивній арені».

До того, як вступити до лав курсантів Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, В’ячеслав Сошенко закінчив Київський спортивний ліцей-інтернат. Наразі він працює на посаді начальника караулу 5-ї ДПРЧ 1-го ДПРЗ м. Кропивницький, успішно поєднуючи службу та спорт.

Рятувальник з Кропивницького, очолив збірну команду України

Рятувальник з Кропивницького, очолив збірну команду України

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool