Рятувальник з Кіровоградщини взяв участь у змаганнях на Кубок міністра МВС України

Жовтень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

 14 жовтня у столиці нашої держави відбувся Відкритий кубок Міністра внутрішніх справ України зі стронгмену-2018.

У заході взяли участь 15 збірних команд силових структур України - Національної поліції, Національної гвардії , Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Служби безпеки, Управління державної охорони України та Національного антикорупційного бюро України.

Змагання із стронгмену-2018 – особистісно-командні. До складу команд входили по 2 атлети та один тренер-представник. ДСНС України представляло 4 команди по два атлети. До однієї із команд увійшов і Олександр Поперечний з м. Кропивницький, який неодноразово захищав честь Управління ДСНС України у Кіровоградській області на різноманітних спортивних змаганнях, змагаючись із серйозними суперниками. Він працював із напарником із м. Черкаси. Цього разу учасники виконували наступні вправи: "арм-овер-арм" удвох; естафети: фермер 100 кг 20 м + 20 м, 2 мішки 60 кг на 20 м; парний лог-ліфт на рази 150 кг; шина + бурпі з вистрибуванням на колесо (10 разів); парна тяга автомобіля.

У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли четверте місце!

Ми щиро вітаємо команду рятувальників та нашого Олександра і бажаємо сили, звитяги та нових спортивних звершень!

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool