Рух по шляхопроводу в Олександрії відкриють через тиждень

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, оглядаючи стан ремонту шляхопроводу на відрізку км 40 + 612 автодороги М-04 "Знам’янка-Луганськ-Ізварине" в Олександрії.

На реконструкцію шляхопроводу з державного бюджету виділено 7,7 млн. грн.

На цьому об'єкті вже виконано укладання нижнього шару органно-мінеральної суміші та вирівнюючого шару. Наразі будівельники здійснюють укладання верхнього шару асфальтобетону та монтаж огорожі. Після внесення змін до проекту буде виділено додаткове фінансування (близько 400 тис. грн.) на закупівлю та монтаж сонячних батарей для освітлення мосту.

Оглядаючи будівельні роботи Сергій Кузьменко зауважив: "Міст закритий досить тривалий час. Будівельники брали зобов’язання до кінця осені його відремонтувати. Стан справ показує, що за тиждень відкриємо шляхопровід для руху", - зауважив керівник області.

За словами Сергія Кузьменка, цьогоріч на ремонт доріг в області спрямовано близько 630 мільйонів гривень, що вдвічі перевищує минулорічний показник (310 млн. грн.). Вказаний фінансовий ресурс спрямовано на ремонт та будівництво найпроблемніших ділянок автошляхів Кіровоградщини, у тому числі: Знам'янка-Луганськ–Ізварине, шляхопровід в Олександрії, об’їзна дорога навколо Знам’янки, ділянка дороги Кропивницький-Умань, ділянка дороги у напрямку Новомиргорода та дорога в Олександрівському районі.

За інформацією начальника Служби автомобільних доріг в області Вадима Коюденка, загалом у поточному році заплановано відновити 75 км автомобільних доріг. На даний час в експлуатацію введено 34 км. За його словами, наступного тижня буде відкрито рух на відремонтованому відрізку шляху Нова Прага –Шарівка протяжністю 13,5 км.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool