Роз’яснювальну роботу провели в смт Олександрівка

Травень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити серед населення Кіровоградщини просвітницьку роботу стосовно необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки.

21 травня рятувальники районного підрозділу У ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в смт Олександрівка.

Спілкуючись з громадянами, працівники Служби порятунку нагадали жителям не лише правила користування побутовими електро- та газовими приладами, відкритим вогнем, а й закликали до обережності під час паління, спалювання сміття на подвір’ях, проведення зварювальних та інших, пов’язаних з використанням вогню, господарчих робіт. Звернули увагу мешканців селища і на правила безпечного відпочинку біля водойм та у лісах, на небезпеку спалювання сухої рослинності, коли вогонь може перекинутись на житлові будинки і лісові насадження, на безпеку дітей у період канікул. Зазначили у бесіді й про безпеку у разі виявлення застарілих боєприпасів та сучасних вибухових пристроїв. Щоб закріпити знання, працівники служби порятунку залишили жителям Олександрівки застерігаючі листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool