Роз’яснює Міндоходів: з 1 грудня касові апарати, які не відповідають новим вимогам будуть зняті з реєстрації

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

З 1 жовтня наказом Міндоходів України від 01.10.2013 №522 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Порівняно з попереднім Реєстром з нього вилучено моделі касових апаратів, які не забезпечують електронну передачу інформації до органів Міндоходів.
Виходячи з цього органами доходів і зборів буде проведено скасування реєстраторів розрахункових операцій, які не відповідають встановленим вимогам. Власники таких касових апаратів будуть попередженні до 1 листопада, тобто за місяць до настання строку про необхідність проведення процедури скасування РРО до 1 грудня 2013 року.
Таким чином, після отримання попередження суб’єкти господарювання матимуть можливість ще протягом місяця використовувати при проведені розрахункових операцій наявну касову техніку та здійснити заходи щодо її доопрацювання з метою виконання норм чинного законодавства.
Нагадаємо, що Законом України 21.06.2013 №357 перенесено терміни застосування штрафних санкцій за неподання до органів доходів і зборів контрольно-звітної інформації від РРО перенесено з 1 липня 2013 року на 1 січня 2014 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool