Розширене засідання Громадської ради при Кіровоградській митниці (фото)

Грудень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

6 грудня 2012 року відбулося розширене засідання Громадської ради при Кіровоградській митниці під головуванням Голови Ради Дмитра Швеця.

На зборах також були присутні представники Кіровоградської митниці. На порядку денному були питання переобрання Голови та складу Правління Громадської ради, а також обговорення проблемних питань, пов’язаних із здійсненням митних формальностей.
Членами Громадської ради було запропоновано переобрати на посаду Голови Правління Ради Швеця Дмитра Сергійовича та склад Правління залишити без змін. Більшістю голосів чинного Голову Правління Ради Дмитра Швеця переобрано на наступний термін.
Перший заступник начальника Кіровоградської митниці Дмитро Стасенко довів до присутніх про відкритість митниці для чесного і прозорого бізнесу, а також про сприяння митниці в бажанні кожного суб’єкта господарювання здійснювати митне оформлення товарів у електронному вигляді. Він нагадав бізнесменам, що у липні поточного року митницею було проведено спільну нараду з представниками обласної податкової служби, де cуб‘єктами ЗЕД було висловлено побажання про їх інформування стосовно фактичної кількості товарів вивезених за межі митної території України та дати такого переміщення. Дану пропозицію митниця направила до Держмитслужби України, що посприяло внесенню змін до пункту 32 постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 № 450.
Таким чином, спільними зусиллями митників та бізнесу Кіровоградщини були внесені зміни до нормативного акту – 28 листопада Постановою КМУ за № 1081 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» змінено порядок підтвердження відомостей про вивезення товарів за межі митної території України, затвердженого ПКМУ від 21.05.2012 № 450, в частині інформування суб‘єктів ЗЕД стосовно фактичного вивезення товарів за межі митної території України у випадку підтвердження експорту товарів за електронною митною декларацією.
У ході засідання представники митниці відповіли на усі запитання представників громадськості.

Розширене засідання Громадської ради при Кіровоградській митниці (фото)

Розширене засідання Громадської ради при Кіровоградській митниці (фото)

Розширене засідання Громадської ради при Кіровоградській митниці (фото)


Прес-служба Кіровоградської митниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool