Розпочався українсько-литовський фотоконкурс, присвячений дружбі між цими народами

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

З 1 вересня до 1 листопада 2014 року представництво Фонду «Унія 1219» за підтримки Посольства Республіки Литва в Україні запрошує долучитися до участі у конкурсі фотографії «Моя Україна та Литва».

Конкурс буде присвячений 25-річчю «Балтійського шляху» (аналог українського «Живого ланцюгу», що відбувся у Литві, Латвії та Естонії 23 серпня 1989 року).

Оскільки метою його є популяризація українсько-литовської дружби, тому і світлини мають стосуватися саме цих зв’язків.

До участі запрошуються всі бажаючі.

Фотографії приймаються вийнятково в електронному вигляді на пошту unija1219ua@gmail.com. З приводу запитань відносно конкурсу можна звертатися за цією ж адресою.

Роботи, надіслані у надрукованому або сканованому вигляді розглядатися не будуть.

Знімки мають бути зроблені за допомогою цифрового фотоапарату з матрицею не менше 8МП, представлені у JPG або TIF-форматі, не менше, ніж 2400 х 3600 пікселів.

Детальні умови конкурсу читайте тут: https://docs.google.com/presentation/d/1q2Kf4C6tMBf0Gksw2zS7hkawn-WSufo7YHciyPEhSHM/pub?start=false&loop=false&delayms=3000#slide=id.g37a1f2ea1_20.

Переможці нагороджується:

1 місце – кільце «Балтійський бурштин в шкірі»;

2 місце – набір італійської кави «Гранде»;

3 місце – «Бурштиновий чай».

Журі конкурсу буде міжнародним: Петро Крайсвітній (голова журі) – кандидат в почесні консули Республіки Литва в Україні; Волдімарас Ажубаліс – засновник Фонду «Унія 1219»; Діонісій Каплін – виконавчий директор «Аналітичного центру розвитку громадянського суспільства» (м. Полтава); Олег Журавльов – фотограф, журналіст (м. Полтава); Аушрис Кріщунас – радник мера міста Каунаса з культурних питань, громадсько-політичний діяч; Сігітас Мартінавічіус – президент концерну «Nuosavas verslas», політичний діяч; Гінтара Наркевічіюте – міжнародний секретар партії «Союз Вітчизни – Християнські демократи Литви (TS-LKD)» та директор з міжнародних справ у Фонді «Ronald Reagan House»; Представник Посольства Литви в Україні.

Результати конкурсу будуть розміщені на офіційній сторінці Фонду «Унія 1219» у фейсбуці (https://www.facebook.com/Unija1219).

Роман Повзик


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool