Розпочато реорганізацію державних податкових органів Кіровоградської області

Листопад 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1487 | Коментарі: 2

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.11 року №981 „Про утворення територіальних органів Державної податкової служби” розпочато реорганізацію регіональних підрозділів податкової служби. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Не стала винятком і ДПА у Кіровоградській області. Внаслідок проведення реорганізації податкову Кіровоградщини буде перетворено на Державну податкову службу у Кіровоградській області. Головою комісії з проведення реорганізації ДПА у Кіровоградській області відповідно до наказу ДПС України призначено першого заступника голови ДПА у Кіровоградській області Сергія Васильовича Колотуху. Відтепер він визначатиме заходи із проведення реформування обласного апарату податкової служби та підпорядкованих державних податкових інспекцій Кіровоградщини, а також відповідатиме за ефективність роботи місцевих податківців.
Комісії з проведення реорганізації також утворено в таких державних податкових органах регіону, як Гайворонська МДПІ (голова – Ю.О.Клименко), Долинська МДПІ (С.В.Тертичний), Маловисківська МДПІ (О.С.Лічман), Новоукраїнська МДПІ (В.І.Чернієнко), Знам’янська ОДПІ (М.М.Коротченко), Кіровоградська ОДПІ (Т.С.Гавренкова), Олександрійська ОДПІ (О.В.Ніколаєвська) та Світловодська ОДПІ (В.Т.Колєснікова).
Як зазначив Сергій Колотуха, реорганізація податкової служби в жодному випадку не призведе до погіршення якості обслуговування платників податків регіону.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool