Розпочато формування переліку місцевих доріг, що ремонтуватимуться на Кіровоградщині у 2019 році

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулось засідання робочої групи з відбору та формування переліку об’єктів ремонту місцевих доріг на 2019 рік. 

В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в області, районів та ОТГ, представники депутатських фракцій обласної ради.

За інформацією заступника директора департаменту інфраструктури і промисловості ОДА Олександра Воропаєва, на 2019 рік до переліку включено 74 об'єкти на загальну суму 428 млн. грн. Їх обрано на основі звернень та пропозицій від місцевої влади та депутатів різних рівнів.

"Райдержадміністраціями надано пропозиції з переліком об’єктів будівництва, капітального і середнього ремонту вулиць, автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунального власності в населених пунктах за рахунок державної субвенції місцевим бюджетам", - зауважив Олександр Воропаєв.

За його словами, наступного року заплановано виконати капітальний ремонт на суму 37,8 млн. грн. на 3 дорогах комунальної власності, поточний середній ремонт на суму 335 млн. грн. на 65 ділянках доріг місцевого значення та 6 вулицях і дорогах комунальної власності на суму 45,5 млн. грн. На утримання доріг у 2019 передбачено 48 млн.грн.

Розподіл коштів між районами здійснювався залежно від протяжності доріг загального користування місцевого значення. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool