Розпочата підготовка до Четвертого Великоднього Благодійного Аукціону! (ФОТО)

Січень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

Оргкомітет Великоднього Благодійного аукціону, який традиційно відбувається у нашому місті навесні, провів першу зустріч і таким чином розпочав підготовку до проведення четвертої щорічної акції.

У приміщенні обласного художнього музею зібралися художники Андрій Кадигроб та Анатолій Кімнатний, директор музею Тетяна Ткаченко та журналіст Вікторія Талашкевич, які узгодили дату проведення аукціону та визначилися із іншими важливими деталями.

Зокрема, оскільки цього року Великдень відзначатиметься 15-го квітня, аукціон відбудеться за кілька днів до нього – у середу, 11-го квітня. Пройде аукціон так само у приміщенні обласного художнього музею, але можливо триватиме довше – із антрактом, у два відділення, адже картин планується зібрати більше – не два, а три десятки робіт. Запросити на аукціон у якості покупців планується до ста осіб.
Також цікавинкою аукціону стане те, що протягом найближчого часу у музеї (у галереї П.Оссовського) буде виставлено мольберт, і всі бажаючі кіровоградці зможуть взяти участь у написанні однієї спільної великої картини, яка буде також виставлена на аукціоні. Крім того планується залучити до заходів напередодні аукціону – презентацій, творчих зустрічей, тощо – інші заклади культури міста (галереї, бібліотеки, тощо).
Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами задля збору коштів у допомогу дітям. Аукціон проводять Художня галерея Андрія Кадигроба, Обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитячого будинку «Наш Дім». У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні, а минулого року відбувся справжній благодійний рекорд – було зібрано 70 000 грн., на які було придбано обладнання для гематологічного відділення тієї ж обласної дитячої лікарні.
Цього року аукціон відбудеться 11-го квітня, і наразі розпочато збір картин для формування переліку лотів на аукціон. Оргкомітет сподівається, що свої картини вже традиційно передадуть на аукціон постійні учасники – художники-меценати Сергій Шаповалов, Андрій Надєждін, Ігор Вишніченко, Олена Чеснокова-Корольова, Євген Івасюта, Валентина Соколовська, Володимир Плітін, Віктор Осипенко та інші, а також галереї «Єлисаветград» та «Мавік». Таким чином люди різних поколінь і професій об'єднуються корисної справи – для допомоги у такий скрутний час дітям Кіровограду!


Розпочата підготовка до Четвертого Великоднього Благодійного Аукціону! (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool