Розпочала роботу «гаряча лінія» ТУ МНС України у Кіровоградській області

Грудень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 2

З метою забезпечення оперативного реагування на звернення громадян, підприємств, установ та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності з проблемних питань функціонування підрозділів територіального управління МНС України в області, а також недопущення фактів корупції й інших службових зловживань з боку працівників в Територіальному управлінні МНС України у Кіровоградській з 10 грудня 2012 року запроваджується цілодобова телефонна «гаряча лінія».

Шановні мешканці області! Якщо ви бажаєте отримати відповіді на запитання стосовно роботи підрозділів Територіального управління МНС, вбачаєте неналежне виконання ними своїх функціональних обов’язків, вам стало відомо про протиправні дії працівників підрозділів Територіального управління, вчинені під час виконання ними своїх службових обов’язків, а також факти хабарництва, зловживання своїм службовим становищем або перевищення службових повноважень, ви можете звернутись на телефонну «гарячу лінію» Територіального управління МНС в області.
Телефон «гарячої лінії» - (0522) 22-06-85.
Сектор з питань запобігання та виявлення корупції – (0522) 22-05-42 (тел., факс).


Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool