Розбійний напад у Кіровограді

Січень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 2081 | Коментарі: 0

За лічені хвилини працівники ВДСО затримали вимагача спиртного. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області. 

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали 46-річного місцевого жителя.

3 січня близько 22 години вечора в одному із магазинів обласного центру спрацювала «тривожна» кнопка.
На місце події терміново прибув наряд ВДСО. Правоохоронці встановили, що кіровоградець зайшов до приміщення торговельного закладу і почав погрожувати продавцям предметом, схожим на самопал, та при цьому вимагав надати йому спиртні напої.
Оскільки нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння та втратив пильність, одна із продавців скористалася засобами охоронної сигналізації, якими був обладнаний магазин. Працівники міліції за лічені хвилини прибули на місце пригоди і затримали підозрюваного, доки він не встиг застосувати зброю.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 (розбійний напад, поєднаний із погрозою застосування насильства), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Знаряддя скоєння злочину вилучено та направлено на дослідження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool