Розбійний напад у Кіровограді

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні розбійного нападу двох жителів Полтавської області, 28 та 24 років. Один із зловмисників раніше був засуджений за вчинення майнових злочинів.

У середині жовтня пізно увечері до відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до одного із магазинів міста зайшов невідомий чоловік та, погрожуючи продавцю предметом, схожим на пістолет, став вимагати гроші.
Працівниця закладу намагалася втекти від нападника до підсобного приміщення, але чоловік наздогнав її, схопив за руку та приставив до голови потерпілої зброю. Злякавшись за своє життя, жінка відкрила касу, звідки зловмисник забрав близько тисячі гривень. Крім того, привласнив і мобільний телефон продавчині вартістю 1800 гривень, який лежав на прилавку.
У результаті вжитих заходів кіровоградські правоохоронці вийшли на слід підозрюваного на території сусідньої області та затримали його. Виявилося, що під час нападу йому допомагав знайомий, який стояв біля вхідних дверей магазину, пильнуючи, щоб ніхто із сторонніх не зайшов всередину. До Кіровограда зловмисники дістались на таксі, на ньому ж і повернулися назад до Полтавської області.
У одного із підозрюваних правоохоронці вилучили газовий пістолет, з яким було скоєно напад, а у його напарника – викрадений мобільний телефон кіровоградки. Гроші вони встигли витратити.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленні волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна
Зловмисники затримані у порядку ст. 115 КПК України та перебувають в ІТТ. Слідство триває. Крім того правоохоронці вже встановили причетність одного із підозрюваних до вчинення подібних нападів і на території сусіднього регіону.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool