Розбійний напад у Кіровограді

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, мешканці обласного центру вчинили розбійний напад на 36-річного жителя Кіровоградського району через особисті неприязні відносини. Потерпілого побили та ще й прихопили з собою його ноутбук. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Пригода сталася пізно ввечері 21 жовтня. Власник будинку, очікуючи з гостин співмешканку з дітьми побачив у вікно, як територією його двору вештаються сторонні особи. Відчуваючи, що «гості» навідалися не з добром, чоловік спробував сховатися у підвальному приміщенні, та й це не допомогло. За кілька хвилин чоловіки вибили двері, знайшли господаря та добряче його відлупцювали. Полишаючи чужу оселю, зловмисники побачили на столі ноутбук, який вирішили забрати собі. Після цього спокійно залишили місце злочину.
Про те, що сталося, потерпілий повідомив правоохоронців лише через деякий час. До того чоловік розмірковував, як бути, адже добре знав мотиви вчинку своїх кривдників. В одному з нападників він упізнав колишнього друга своєї дружини.
- Правоохоронці менше ніж за годину встановили місцезнаходження підозрюваних. В одного з них вдома було вилучено чужий ноутбук, - розповів начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За ці дії обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.
Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool