Розбійний напад на Кіровоградщині

Грудень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 2198 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали двох 30-річних непрацюючих раніше судимих місцевих жителів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Близько опівночі до міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що мешканець одного із будинків у районному центрі у зачиненій квартирі просить допомоги.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий – 47-річний місцевий житель – став жертвою «гостей».
Чоловік необачно розпивав у себе вдома спиртні напої з двома незнайомцями, у яких і виник план заволодіти майном господаря помешкання. Під час застілля один із зловмисників дістав з кишені верхнього одягу пневматичний пістолет і наказав чоловіку лягти на підлогу, а інший тим часом зв’язав руки та заклеїв рот потерпілого клейкою стрічкою.
Після цього, молодики прибрали до рук мобільний телефон та DVD-програвач і зникли з квартири.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних та затримали їх, - розповів начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Іванов.
Аби приховати сліди злочину зловмисники викинули пневматичний пістолет у водойму, а викрадені речі збули випадковим знайомим. Наразі правоохоронці вживають заходів для виявлення речових доказів.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool