Ротарі Клуб підтримав фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО)

Травень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

У Кіровограді вже п’ятий рік поспіль пройшов Міжнародний дитячий фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом». Вже вдруге захід підтримав Ротарі Клуб, виділивши на проведення фестивалю 12 тисяч гривень, зібраних під час Новорічного Балу.

Кіровоградський фестиваль залишається єдиним заходом такого рівня в Україні, що є некомерційним – діти не роблять внесків за участь, не платять за екскурсії та майстер-класи, а глядачі – за квитки на концерти, тому з кожним роком кількість його учасників зростає! Так у 2008 році у фестивалі взяли участь дитячі колективи з України, Польщі, а також студентські делегації із Судану, Монголії, Грузії, Афганістану, Польщі, Угорщини, у 2009 році – тридцять два колективи із України, Сербії, Угорщини та Португалії, у 2010 році – понад 1500 учасників з України, Йорданії, Сирії та Екваторіальної Гвінеї, у 2011 році колективи з 9 регіонів України, а також Польщі та Екваторіальної Гвінеї.

Як розповідає директор фестивалю Олександра Ткаченко, цього року фестиваль приймав колективи та виконавців із десятка регіонів України, а також представників інших країн. Урочисте відкриття заходу вже традиційно пройшло на головній відкритій сцені області - в улюбленому дітьми і дорослими Дендропаку! Там відбувся парад колективів, ярмарок сувенірів та хореографічні і вокальні виступи. Далі два дні поспіль тривав конкурс вокалістів та вокально-хореографічних колективів - у Кіровоградському районному будинку культури, директор якого Павло Федчишин всіляко сприяв Оргкомітету та був серед членів авторитетного журі фестивалю.
Окрема подяка - керівництву Центру здоров'я «Драйв», де відбулися майстер-класи та екскурсії для учасників фестивалю, а також голові Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергію Ларіну, під патронатом якого пройшов гала-концерт в обласній філармонії. Вітаємо також студію хореографічного мистецтва «Аеліта», якою керує Олександра Ткаченко, із отриманням звання «Зразковий аматорський колектив»! І - до нових зустрічей!

Ротарі Клуб підтримав фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО)

Ротарі Клуб підтримав фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО)

Ротарі Клуб підтримав фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool