Російська агресія проти України: У Кропивницькому почав працювати оперативний штаб (ВІДЕО)

Лютий 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1728 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 лютого, у зв’язку з надзвичайним станом в країні та області, у Кіровоградській ОДА створили оперативний штаб. Його очолила голова облдержадміністрації Марія Чорна.

Оперативний штаб координуватиме всі дії виконавчих органів влади, військового командування, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

«Від сьогодні на Кіровоградщині починає діяти оперативний штаб під моїм головуванням. Спільно з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем, представниками обласних силових та військових структур, керівництвом органів державної влади та органів місцевого самоврядування будемо вирішувати нагальні питання життєдіяльності та обороноздатності регіону. Як ви бачите, сьогодні немає політики в країні. Є спільні погоджені дії та рішення. Ми працюємо синхронно та будемо продовжувати роботу разом в режимі 24/7.», - повідомила очільниця області.

Вона додала, що крім цього від завтра будуть запроваджені брифінги Оперативного штабу щоденно о 10-й годині ранку. На них буде повідомлятись інформація про всі наступні кроки та рішення.  

У Кропивницькому почав працювати оперативний штаб


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool