Робочий візит обласного прокурора до Кіровоградського слідчого ізолятору (ФОТО)

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

29.05.2013 року з робочим візитом до Кіровоградського слідчого ізолятору прибув прокурор Кіровоградської області державний радник юстиції 3 класу Ленський Сергій Володимирович.

Під час візиту Сергій Ленський відвідав режимні корпуси, медико-санітарну частину, їдальню установи та блок для утримання неповнолітніх ув’язнених.
Перевірив якість приготування їжі, умови тримання та навчання неповнолітніх, камеру для тримання вагітних жінок та жінок з дітьми.
Також, відповідно плану відвідування, було перевірено роботу кімнати відеоконференцзв’язку. За результатами встановлено, що кімната використовується за її функціональним призначенням, в той же час, залишається проблемним питання щодо проведення судових засідань з використанням даного приміщення з причин неготовності проведення судами даної процедури (з початку року проведено тільки 4 судових засідання).
Наприкінці візиту прокурор області націлив персонал слідчого ізолятора на дотримання законів України під час виконання своїх службових обов’язків.

Робочий візит обласного прокурора до Кіровоградського слідчого ізолятору (ФОТО)

Прес служба Кіровоградського слідчого ізолятору
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool