Рівненщина: ДТП - загинуло двоє чоловіків

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

23 травня, близько опівночі, поблизу села Верба Дубенського району Рівненської області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє людей.

За попередніми даними 27-річний водій, керуючи автомобілем «Опель Вектра» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металеве огородження, після чого автомобіль перекинувся. Від отриманих тілесних ушкоджень водій та його пасажир загинули на місці пригоди.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають учасників дорожнього руху до неухильного виконання вимог ПДР. Під час керування транспортними засобами будьте уважними, особливо у темну пору доби. Дотримуйтеся швидкісного режиму руху та не забувайте користуватися пасками безпеки.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool