Річні здобутки показав Чорноліський лісгосп

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1455 | Коментарі: 0

Виїзна розширена колегія Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, що відбулась на початку червня, зібрала у Чорноліському лісгоспі керівників лісогосподарських підприємств області, головних спеціалістів та лісничих. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Члени колегії відвідали Дмитрівське, Знам’янське, Богданівське лісництва та нижній склад, а також територію самого лісгоспу.
Відкрив колегію начальник обласного управління Іван Захарченко, наголосивши, що цього року в планах – відвідати якомога більше лісогосподарських підприємств області, адже саме такі поїздки дозволяють обмінятися досвідом та наочно побачити реальні здобутки працівників.
У Дмитрівському лісництві лісівники оглянули закладений парк, короби для вирощування сіянців лісових порід, а також новостворену теплицю. У Знамянському лісництві увага була прикута до майданчику для реалізації декоративного посадкового матеріалу, асортимент якого значно розширився за рік. Оглядаючи садибу Чорноліського лісгоспу, члени колегії відвідали розсадник, теплиці, транспортний цех. А у Богданівському лісництві лісівники подивилися на закладений парк, площу для вирощування декоративного посадматеріалу, а також поспілкувалися з працівниками нижнього складу. Запрошені спеціалісти змогли оглянути також складські приміщення, пункти накопичення пожежного інвентарю, а також високо оцінили благоустрій садиб та територій лісового фонду. Як відмітили члени колегії, за рік, що минув від минулорічної виїзної колегії на це підприємство, працівники провели значну роботу із розвитку лісового господарства.
Під час колегії про стан роботи з кадрового забезпечення, перспективи та шляхи підвищення ефективності кадрової роботи доповіла головний спеціаліст з кадрової роботи управління Світлана Плохотнюк. Також розглянули стан охорони праці на лісогосподарських підприємствах, а також стан організації та благоустрою лісового фонду та садиб.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool