Результат спільного застілля - ножове поранення

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 56-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

До райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в одній із квартир відбувається бійка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що надвечір до власників помешкання завітав 34-річний місцевий житель та раніше судимий 45-річний чоловік, який тимчасово проживає у населеному пункті. Разом компанія розпивала спиртні напої. Через деякий час між гостями та господарями сталася сварка, що переросла у бійку, у ході якої власник квартири схопив ножа та наніс поранення одному із опонентів в область шиї.
Потерпілого з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до місцевої медичної частини, де надано необхідну допомогу.
Підозрюваного затримано. За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool