Рейкозварювальному поїзду Первомайськ-на-Бузі Одеської залізниці 70 років!

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1576 | Коментарі: 0

Рейкозварювальний поїзд Первомайськ-на-Бузі Одеської залізниці нещодавно виповнилося 70 років із дня створення. Саме тут уперше в Україні було впроваджено машину нового покоління – мобільний зварювальний комплекс КСМ-005.

Сьогодні РСП-13 – це потужне сучасне підприємство, виробничі цехи якого розташовані на площі понад 3 гектари. Основним завданням підприємства є забезпечення магістралі новими рейками, а також виконання ремонту і оновлення старопридатних рейок. Успішну роботу підприємства сьогодні забезпечують 170 працівників: зварники-оператори, дефектоскопісти, шліфувальники, різальники, слюсарі-ремонтники, електрослюсарі тощо.
З початку року працівниками рейкозварювального поїзда було зварено 50 км рейок, 28 з яких безстикової колії, відремонтовано 20 км старопридатних рейок; за допомогою машин ПРСМ і КСМ у колії зварено 2 тис. 911 стиків пересувними зварювальними станціями, наплавлено 1 тис. 340 хрестовин і 2 тис. 600 рейкових кінців, виготовлено 185 високоміцних ізолюючих стиків.
Для успішного виконання усіх завдань проводиться робота з впровадження у виробництво нової техніки і прогресивних технологій з метою безперервного технічного зростання виробничих потужностей. Зокрема, ручне зварювання давно витіснили рейкозварювальні машини, а у 2007 році було введено в експлуатацію сучасну контактно-зварювальну машину К-1000, оснащену комп’ютерною системою контролю і реєстрації параметрів режиму зварювання рейок.
Під час урочистостей 56 ветеранам праці були вручені почесні грамоти від керівництва РСП-13.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool