Рейд у Вільшанському районі

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Робота рятувальників щодо попередження пожеж у житловому секторі не припиняється впродовж усього року. Та особливу увагу мешканців Кіровоградщини а правила пожежної безпеки працівники Управління ДСНС звертають восени та взимку, коли за статистикою зростає кількість пожеж у домоволодіннях. Завдяки роз’яснювальній роботі вдається з’ясувати чи обізнані громадяни із правилами безпечної поведінки у побуті.

22 вересня така рейдова перевірка відбулася у смт Вільшанка. Спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали не лише правила користування побутовими приладами, відкритим вогнем, а й закликали не кидати непогашених недопалків та сірників. Наразі на території області спостерігається суха, тепла погода, що збільшує ймовірність виникнення пожеж, тож увагу мешканців селища зосередили і на правилах безпечного відпочинку у лісах та на небезпеці спалювання сухої рослинності, коли вогонь може перекинутись на житлові будинки і лісові насадження. Рятувальники попрохали роз’яснювати правила безпеки дітям, щоб дитячі пустощі з вогнем не призвели до біди.

Пояснили під час розмови, як поводитися у випадку виявлення застарілих боєприпасів чи невідомих предметів. Щоб закріпити знання, працівники Служби порятунку надали жителям Вільшанки застережні листівки.

Такі рейди триватимуть і в подальшому, оскільки профілактика виникнення пожеж, попередження загибелі та травмування людей залишається одним з найважливіших завдань у діяльності Служби порятунку.


Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool