Рейд у Новоархангельську

Липень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

На території Кіровоградської області протікає багато річок, тому вибір місць, де можна освіжитися та сховатися від спеки, достатньо великий.

У смт Новоархангельськ таким місцем є берег р.Синюхи. Місцеві жителі звикли тут відпочивати, тож відмовити собі у водних процедурах не можуть.
29 липня берег водойми відвідали рятувальники, щоб пересвідчитися чи знають громадяни правила безпеки та нагадати їх тим, хто не досить відповідальний. На березі відпочивали мешканки району з дітьми, та поділилися, що ніколи не випускають малечу з поля зору, а купаються дітлахи у жилетах. Більш старші діти вже вміють плавати, але далеко від батьків не відпливають. Рятувальники зазначили й про те, що у період спеки не варто надовго залишатися біля річки – навіть у затінку можна отримати тепловий удар і, якщо це вже сталося, різко заходити у прохолодну воду не варто. Прихильників екстремального відпочинку біля Синюхи не було, але не зайвим було нагадати, що запливати далеко від берега не треба. У випадку судоми чи погіршення загального стану, до людини необхідно буде якомога швидше прийти на допомогу. Також спілкуючись з відпочивальниками, працівники Служби порятунку надали їм застережні листівки та зазначили, що трагедію краще попередити.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool