Рейд у Новоархангельському районі

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Тепла погода останніми днями створює сприятливі умови для відпочинку на лоні природи. Проте, щоб звичайне вогнище у сумі з людською необачністю не призвело до загрозливих наслідків, не варто забувати про правила безпеки. Про це під час рейду рятувальники нагадали мешканцям Новоархангельського району.

Під час спілкування з населенням, фахівці нагадали правила безпечного відпочинку та телефони, за якими треба звертатися, якщо все-таки трапилася пожежа. Відпочивальники, в свою чергу, з розумінням поставилися до порад рятувальників та запевнили, що для них хороший відпочинок - це, перш за все, безпечний відпочинок. Тому, якщо і доводилося розпалювати вогнище, коли погода була не дуже спекотною, по завершенню відпочинку заливали його водою.

Завдяки такій позиції населення щодо особистої безпеки та збереження довкілля, пожеж у природних екосистемах району не виникало.

Громадяни отримали і листівки застерігаючого змісту. Тож, можна говорити про те, що така форма роз’яснювальної роботи доцільна, а найголовніше – дає позитивні результати.

Найближчим часом на території області спостерігатиметься тепла, суха погода. Тож, шановні громадяни, не забувайте про правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі та у лісових масивах!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool