Рейд у мікрорайоні Балашівки

Лютий 17, 2016 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Проблема виникнення пожеж у житловому секторі залишається актуальною на сьогоднішній день, оскільки практично кожного дня у приватних домоволодіннях кіровоградців стаються пожежі.

На жаль, іноді вони закінчуються загибеллю господарів. Щоб таких подій ставалось якомога менше, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед громадян щодо необхіності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Адже, як свідчить статистика, найпоширенішою причиною займань в оселях і на приватних подвір’ях є необережність або легковажність самих господарів.

16 лютого працівники пожежно-рятувальної служби провели рейд у приватному житловому секторі обласного центру, а саме у мікрорайоні Балашівки. Разом з працівниками територіального центру соціального обслуговування громадян рятувальники побували в будинках літніх людей, самотніх інвалідів, пенсіонерів, нагадали їм про необхідність обережного поводження з електроприладами, газовим та пічним опаленням, відкритим вогнем, порадили у випадку виявлення несправностей звертатись до спеціалістів і ні в якому разі не розбирати й не ремонтувати прилади самостійно, стежити за справністю вентиляції в будинку та не перевантажувати електромережу надмірною кількістю увімкнених приладів. Під час рейду працівники Служби порятунку також розповсюджували серед населення застерігаючі листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool