Рейд у лісовому масиві Кіровоградщини

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Рятувальники застерегли порушників правил пожежної безпеки у лісовому масиві Новоукраїнського району

Як відомо, ліс – живий організм, якому полум’я та вогонь можуть зашкодити не менше, ніж людині. Як це не сумно, але зазвичай винуватцем пожежі в лісі є людина. І коли вогонь виходить з-під людського контролю, він стає набагато сильнішим за людину і починає знищувати все на своєму шляху – дерева, рослини, комах та тварин. І людина, фактично, своєю рукою, запаливши сірник, може знищити «зелені легені планети» ліс.
Саме тому рятувальники проводять рейдові перевірки дотримання відпочиваючими у лісі правил пожежної безпеки, при цьому не лише перевіряють чи їх дотримуються, але й роз’яснюють жителям, як себе треба поводити, щоб не сталося пожежі.
З такою перевіркою до лісового масиву нещодавно виїжджали рятувальники пожежно-рятувального підрозділу Новоукраїнського району, під час якої зустріли відпочиваючих, які порушували правила пожежної безпеки, вони змусили молодих людей загасити вогонь та ще раз нагадали про те, наскільки небезпечним можуть бути наслідки ігнорування цими правилами.
Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool