Рейд у Компаніївському районі

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Звернути увагу якомога більшої кількості відпочивальників на питання пожежної безпеки у лісових масивах – така основна мета рейдових перевірок, які проводять рятувальники Кіровоградщини впродовж літа.

13 липня працівники Служби порятунку «101» провели роз’яснювальну роботу на території Компаніївського району. Юним відпочивальникам нагадали про те, що від однієї іскри може виникнути пожежа лісу. В умовах сухої вітряної погоди таке займання може перетворитися на справжнє лихо.
Саме тому у спекотний період розкладати багаття у лісі забороняється. Нагадали школярам і про те, як загасити незначну лісову пожежу: займання можна засипати піском та грунтом, залити водою, збити гілками листяних порід дерев. Підлітки знають і про те, що помітивши загоряння, необхідно повідомити про нього за номером екстреного виклику – «101». Рятувальники надали дітям і застережні листівки, у яких зазначається як попередити пожежу у лісі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool