Рейд по лісам Кіровоградщини: порушень не виявлено (фото)

Вересень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Вихідними представниками обласних управлінь Держтехногенбезпеки, МНС, лісового та мисливського господарства, екологічної служби та міліції проведено черговий рейд у лісових зонах.

Учасники заходу відвідали урочища «Салгані піски», «Дубова балка», «Злодійська балка», «Клинці», що належать державному підприємству «Компаніївський лісгосп». Слід відмітити чистоту та порядок у тутешніх лісових масивах: в’їзди до лісу перекрито шлагбауми, встановлено інформаційні стенди та застерігаючі таблички, місця відпочинку утримуються у належному санітарному стані. Порушень громадянами правил пожежної безпеки у ході рейду не виявлено.
Хоча з початком осені рівень пожежної небезпеки дещо знизився - ймовірність виникнення лісових пожеж залишається. Тож під час перебування в лісі заборонено розпалювати вогнища та кидати непогашені сірники чи недопалки.
Завдяки цілеспрямованій профілактичній роботі, яка проводилася усіма зацікавленими службами, вдалося запобігти виникненню масштабних лісових пожеж на території області.

Управління Держтехногенбезпеки в області

Рейд по лісам Кіровоградщини: порушень не виявлено
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool