Рейд на території лісового масиву Олександрії

Жовтень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

На осінь зазвичай припадає пік отруєнь дикорослими грибами. Жертвами грибних страв можуть стати як самі грибники, так і їх родичі або близькі. Щоб запобігти подібним випадкам, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з жителями області.

19 жовтня рейдова перевірка відбулася у лісовому масиві м.Олександрії. Рятувальники поспілкувалися з жителями міста аби переконати, що грибні страви не варті людського життя та здоров’я. Любителям «тихого полювання» нагадали про основні симптоми отруєння грибами та у разі їх наявності порадили негайно звернутися до медичної установи. Крім того, грибникам нагадали, що навіть після довготривалого лікування залишаються важкі ускладнення, наслідки яких людина може відчувати все життя. Нерідко отруєння грибами може стати фатальним. Тож від вживання таких лісових делікатесів краще взагалі відмовитися. Користуючись нагодою, нагадали громадянам і правила пожежної безпеки у лісових масивах та на відкритій місцевості – закликали не залишати тліючих вогнищ та сірників, оскільки в області щодня фіксується по декілька пожеж сухої трави. На завершення розмови мешканцям Олександрії надали застережні листівки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool