Ресторатори кіровоградським кіборгам

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Ресторатори привітали з Новим роком кіровоградських спецпризначенців 3-го полку.

Це відбулося напередодні свята на території легендарних кіборгів. Ініціатором акції “Ресторатори кіровоградським кіборгам” виступив рестораний комплекс “Тиха Гавань” (директор – С. Горбунова). Її підтримали ресторани “ЯПІ” (власник – Д. Терзов), “Старе місто”, “Евразия” та “Горком” (власник – А. Яровой).
30 грудня завершилась смачна новорічна акція. На передову, для військових 3-го окремого полку спецпризначення, було відправлено багато смаколиків серед яких м`ясо, фрукти, печиво, цукерки, мед, соки та багато іншого.
Як зазначила директор ресторану “Тиха Гавань” Світлана Горбунова, готуючи страви, намагалися все зробити так, щоб від них віяло домашнім затишком та щирістю. Із особливим теплом вона розповіла і про листи, які написали солдатам-захисникам діти гімназії №5, 3-В класу. В цих листівках – захоплення, підтримка, прохання повернутися живими. Їх також передадуть спецпризначенцям.
“Ресторатори кіровоградським кіборгам” – чергова акція ресторану “Тиха Гавань” для українських військових, які захищають нас на сході України. Ресторатори постійно допомагають армії, підтримують наших солдат. Саме таким чином кожен робить свій вклад в спільну перемогу.
Дмитро Терзов, власник ресторану “ЯПІ”, який відгукнувся на заклик колеги першим, наголосив, що лише наша праця, єдність, спільна підтримка наших військових гарантують перемогу.
Уже сьогодні автомобіль із подарунками від рестораторів, теплими речами від волонтерів та маскувальною сіткою від кіровоградської молоді вирушить на схід. А завтра, 31 грудня, кіровоградські спецпризначенці, отримавши подарунки, подумки зустрінуться із домом. Повертайтеся живими! З Новим Роком!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool