Ремонт мосту в Затоці одеські залізничники продовжать восени

Червень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Одеські залізничники завершили першу чергу ремонт мосту 61 км перегону Кароліно-Бугаз – Бугаз та призупинили роботи на даному об’єкті до вересня-жовтня поточного року.

Як звітує служба колії регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця», наприкінці травня розпочато капітальний ремонт мосту. До робіт були залучені фахівці Вознесенської колійно-машинної станції, працівники Білгород-Дністровської дистанції колії та підрядна компанія «Меркурій-1».

Трохи більше двох тижнів знадобилося залізничниками для проведення запланованих робіт на площі понад 1500 кв. м. Відремонтовано були частину дороги з боку лиману – в напрямку курорту Затока. Ускладнювали виконання завдання складні погодні умови, які спостерігалися в регіоні.

За цей час робітники демонтували старе асфальтне покриття на прольотах, суцільним ремонтом відновили залізобетонні поверхні проїжджої частини, облаштували гідроізоляцію, замінили існуючі деформаційні шви на нові, а також облаштували залізобетонні блоки бар’єрного огородження та суцільне двошарове асфальтне покриття.

На сьогодні капітальний ремонт робіт призупинено до осені. Причиною тому є значна кількість відпочиваючих, що унеможливлює закриття автомобільного руху по мосту на тривалий термін.

Додамо, мостовий перехід перегону Кароліно-Бугаз – Бугаз розташовано на піщаній косі між Чорним морем та Дністровським лиманом. Він є однією з основних частин головної магістралі півдня України, а завдяки конструкції прогонової споруди – ще й унікальним. Його було збудовано у 1955 році. Тривалий час на мосту не проводилися роботи з капітального ремонту асфальтного покриття, в результаті чого загальний технічний стан споруди було визнано як незадовільний. В плані ремонтів на Одеській залізниці на 2016 рік заплановано виконання робіт з вкладання колесовідбійного огородження з суцільним асфальтуванням проїжджої частини мосту.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Ремонт мосту в Затоці одеські залізничники продовжать восени

Ремонт мосту в Затоці одеські залізничники продовжать восени


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool